Laafsekikkers.be

'h' echte dieren(tuin)vrienden van de Zoo

Laafsekikkers.be            
Log in to check your private messages Log in to check your private messages
Laafsekikkers.be Forum Index
Laafsekikkers.be - Registration Agreement Terms

Wenst u lid te worden van de Laafsekikkers?

Wie zijn de Laafse Kikkers nu eigenlijk?

Het begon allemaal met een vrij select gezelschap, een soort splintergroep binnen de wereld van zoo-forums. In Nederland waren er reeds verschillende forums voor dierenliefhebbers, maar een Vlaamse versie ontbrak nog. Met deze gedachte in het achterhoofd en met reeds wat ervaring op andere forums, gingen de 2 oprichters aan de slag. Een heel ander forum dat wat het ondertussen is geworden, dat wel. Wat de twee stichters hadden hun grote passie voor pretparken nog steeds meegenomen naar dit forum. Maar in de loop der tijd zijn deze randactiviteiten afgebouwd, en staan ze nu op een zeer laag pitje. Je kan dus echt zeggen dat dit forum gegroeid is naar een Dierentuinforum.

De Laafse Kikkers zijn een hechte groep vrienden, maar toch zijn nieuwe leden altijd welkom. Het enige dat we in ruil verwachten, is dat nieuwe leden zich bij het aanmelden even kort motiveren. En dat is toch echt niet veel. We hebben zelfs nagenoeg geen verdere criteria, dus welke motivatie dan ook, het is meer voor ons een leuk weetje, want we laten je normaal gezien zowiezo meepraten met de groep. Met andere woorden, iedereen kan en mag hier lid worden, werkelijk iedereen.

De Laafse Kikkers zijn een groep die vaak samenkomt op verschillende locaties (dierentuinen) binnen de Benelux. Vooral Planckendael en de Zoo van Antwerpen blijven natuurlijk de 2 toppers. Maar ook de Rotterdam Zoo (Blijdorp), of kleinere tuinen zoals pakweg Dierenrijk in Eindhoven, of de Olmense Zoo worden door deze mensen zeer vaak, al dan niet met een paar forumleden, aangedaan. Extras voor registreerde leden Welke voordelen heb ik nu als lid van de LaafseKikkers vraagt u zich waarschijnlijk af. Wel, leden krijgen volledige toegang tot het forum, wat u momenteel kan zien op het forum is immers slechts een zeer klein deel van wat we te bieden hebben. De voornaamste onderwerpen op het forum zijn:

 • Inkijk tot de Dierentuinlijsten en de geschiedenis van de KMDA dierentuinen (Zoo van Antwerpen en Planckendael)
 • Meepraten met de diverse fotoreportage en reisverslagen
 • Deel leuke links met je vrienden op het forum
 • Offtopic terrarium, een plek waar je over alles kan praten, werkelijk alles.

  Zie jij het wel zitten om een Laafse Kikker te worden? Lees dan ook eens gauw door onze voorwaarden even door. Daarna verwelkomen we je met plezier!

  Dus kortom, wij zijn een hechte gemeenschap van vrienden, vandaar onze slogan: "h"echte dierenvrienden van de Zoo... En u kan onze nieuwste vriend worden, doet u mee?

  Stuur dan een motivatiemail met je gewenste "alias" naar onze ledendesk verantwoordelijke, Gorilla Gust

 • Új lap - 1

  Al het werk op deze pagina's is beschermd door een "Creative Commons: Naamsvermelding, Niet-Commercieel, Gelijk-Delen 2.0".
  Het negeren van deze copyrights kan strafrechterlijk vervolgd worden. Citaten van bronnen buiten de Laafsekikkers dienen te worden voorzien van een correcte bronvermelding.
  De gebruikers zijn allen zelf verantwoordelijk voor hun posts. Meer achtergrondinformatie(copyrights, grafisch, technisch), over het forum vind u terug op onze startpagina.