Alle tijden zijn UTC + 1 uur

Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 388 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 20  Volgende
  Afdrukweergave

Re: Nieuwstopic Diergaarde Blijdorp
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: 20 Dec 2017 17:21 
Fictieve account
Fictieve account
Gebruikers-avatar
Offline

Geregistreerd:11 Nov 2010 22:22
Berichten:1843
Woonplaats: Het forum

2017: GOED JAAR VOOR DIERGAARDE BLIJDORP

Met de kerstvakantie nog voor de boeg, kan Diergaarde Blijdorp nu al terugblikken op een succesvol jaar. De Diergaarde hoopt uit te komen op ruim 1,4 miljoen bezoekers en 5 % meer omzet dan in 2016. Een mooie eindscore omdat er in 2017 geen grote nieuwe (bouw)projecten zijn geopend. Een goed begin ook voor Erik Zevenbergen die per 1 augustus 2017 is aangesteld als directeur van de Diergaarde.

Afbeelding
Diergaarde Blijdorp/Kim Hartog

De Diergaarde bestaat dit jaar 160 jaar en dat is gevierd met veel aandacht voor historie. Op Valentijnsdag werd Indische neushoorn Karuna geboren en later in het jaar maar liefst twee okapi’s, Gerrit en Mboshi genoemd. Andere bijzondere geboortes waren o.a. bij de witkruinmangabeys (twee jongen), de kleine panda’s (tweeling), giraffen, kuifherten, colobusapen, toco toekans, manoels, servals, koeneusroggen en buissnavelvisjes. Een aantal diersoorten keerde weer terug in de Diergaarde zoals de slanke lori's (bijzondere halfapen) en prachtige gifkikkertjes. We namen afscheid van een paartje hoogbejaarde wolven. De Victoria Amazonica, of reuzenwaterlelie, bloeide maar liefst op twee locaties: in de monumentale Victoriaserre maar ook in het vlinderparadijs Amazonica.

Projecten
Het Oceanium werd verder gemoderniseerd en gericht op meer publieksbeleving en educatie. Na het kleurrijke koraalgebied kregen nu de Greenpeace-expo, de steurenhoek en de ijsschotsen naast de pinguïns een facelift. Hierbij zijn eigentijdse middelen ingezet zoals interactieve projecties en 3D-techniek. De bizonprairie is voorzien van een stevige kraal en een goede drainage en de olifanten kregen een nieuwe zandvloer in hun binnenverblijf dankzij een actie van de Vereniging Vrienden van Blijdorp. De publieksruimte in de gorillahal kreeg een opfrisbeurt en de gorilla’s werden voorzien van een weegplateau. In de monumentale Rivièrahal is binnenspeeltuin Biotopia uitgebreid met o.a. een hangbrug. Ook onderging de ‘Terraszaal’ een ware metamorfose van zelfbedienings- naar bedieningsrestaurant met een duurzaam assortiment èn in een nostalgisch decor.

Awards
In 2017 werd Blijdorp voor de tweede keer op een rij uitgeroepen tot de mooiste dierentuin van de Benelux door Zoosite, een onafhankelijke dierentuininformatie-website. Ook de geboorte van Maleise tapir Penang (aug. 2016) behaalde een Award voor Leukste Geboorte in een EAZA-dierentuin (Europese dierentuin-vereniging). Het restaurant ‘Poort van Azië’ ontving een Diamond Themepark Award voor ‘Beste attractiepark-restaurant van België & Nederland’ en het okapiverblijf voor ‘Mooiste dierenverblijf van Nederland’.

Online
Ook de online activiteiten bleven niet onopgemerkt bij het publiek. De website kreeg de 2e prijs voor de ‘Website van het Jaar’ verkiezing. De neushoornwebcams waren erg populair. Zij werden in de maand rond de neushoornbevalling maar liefst 1,2 miljoen keer bekeken. De vlogs van verzorgers over de neushoorn, okapi en reuzenwaterlelie waren ook erg in trek. Op 19 juni behaalden we een mijlpaal met 100.000 Facebookfans. De handige Blijdorp-app werd uitgebreid met een routeplanner en Engelstalige versie.

Vooruitblik 2018
Wij zien 2018 vol vertrouwen tegemoet. In januari verwachten wij de geboorte van een zwarte neushoorn, een historisch moment. Als alles goed gaat is dit de tweede geboorte van een zwarte neushoorn in Blijdorp èn in Nederland. In de zomer van 2018 openen wij een nieuw verblijf voor gelada’s, een uit Ethiopië afkomstige expressieve apensoort. En we gaan verder met de ontwikkeling van het Oceanium. Hier komt een natuurbehoudscentrum en veel aandacht voor het unieke dieren- en plantenleven op de eilanden Komodo, Madagaskar en Galapagos. Daarnaast zal de financiering van het onderhoud en de restauratie van de rijksmonumenten, in het bijzonder de Rivièrahal, de komende jaren veel aandacht vragen. Gelukkig wordt het monumentale entreehek begin 2018 weer in de oude staat teruggeplaatst. Op 12 juni van dit jaar raakte het ernstig beschadigd door een auto.Omhoog
 Profiel  
 

Wasbeer Famous aangekomen
BerichtGeplaatst: 22 Dec 2017 14:16 
Laafs kikkertje
Laafs kikkertje
Gebruikers-avatar
Offline

Geregistreerd:24 Jul 2013 13:35
Berichten:693

Wasbeer Famous kroop in New York in een container, niet wetende dat dit een heel groot avontuur zou worden. De container stond namelijk op een vrachtschip met bestemming Nederland. Na een lange reis kwam Famous op 23 januari aan in de haven van Rotterdam. Toen het schip was aangemeerd en de deur van de container openging, vluchtte Famous snel weg. Ze kroop in het onderstel van een vrachtwagen, waar ze maar moeilijk uit te halen was. Uiteindelijk lukte het een medewerker van de Dierenambulance Rotterdam om haar te pakken te krijgen.

Famous werd opgevangen door de Stichting AAP en later naar Diergaarde Blijdorp gebracht. Na de gebruikelijke quarantaineperiode werd zij voorgesteld aan de wasberengroep in Noord-Amerika. Famous was aanvankelijk een beetje timide maar de introductie verliep zonder noemenswaardige problemen. Zij ging al snel op verkenning door alles te besnuffelen en te onderzoeken.


Bron en video: website Diergaarde Blijdorp


Omhoog
 Profiel  
 

Re: Nieuwstopic Diergaarde Blijdorp
BerichtGeplaatst: 23 Dec 2017 18:16 
Laafsekikkers Admin
Laafsekikkers Admin
Gebruikers-avatar
Offline

Geregistreerd:11 Nov 2010 13:23
Berichten:12612
Zwarte neushoorn Naima is in Diergaarde Blijdorp zonet bevallen. We kijken samen met jullie via de webcam mee naar de eerste uren van het jong en de moeder!

https://www.diergaardeblijdorp.nl/zwart ... neushoorn/

_________________
Steeds weer onderweg enzo(o)!


Omhoog
 Profiel  
 

Re: Nieuwstopic Diergaarde Blijdorp
BerichtGeplaatst: 25 Dec 2017 14:55 
Laafsekikker-dril
Laafsekikker-dril
Gebruikers-avatar
Offline

Geregistreerd:09 Jan 2017 23:10
Berichten:27
Uit een artikel op de website van Diergaarde Blijdorp blijkt dat het jong van Naima een meisje is.


Omhoog
 Profiel  
 

Re: Nieuwstopic Diergaarde Blijdorp
BerichtGeplaatst: 29 Dec 2017 18:23 
Laafsekikkers Admin
Laafsekikkers Admin
Gebruikers-avatar
Offline

Geregistreerd:11 Nov 2010 13:23
Berichten:12612
Luister hier het uitgebreide radio-interview van 29 december terug van directeur Erik Zevenbergen op BNR Nieuwsradio. https://www.bnr.nl/player/archief/201712291303101500

_________________
Steeds weer onderweg enzo(o)!


Omhoog
 Profiel  
 

Re: Nieuwstopic Diergaarde Blijdorp
BerichtGeplaatst: 30 Dec 2017 13:31 
Laafs kikkertje
Laafs kikkertje
Gebruikers-avatar
Offline

Geregistreerd:03 Dec 2013 17:15
Berichten:897
Na het persbericht over het succesvolle jaar van Blijdorp is dit toch best wel een verrassend bericht:

Financiële wanorde bij Blijdorp
Bron en meer: https://www.nrc.nl/nieuws/2017/12/29/financiele-wanorde-bij-blijdorp-a1586430Omhoog
 Profiel  
 

Re: Nieuwstopic Diergaarde Blijdorp
BerichtGeplaatst: 31 Dec 2017 15:37 
Laafsekikker-dril
Laafsekikker-dril
Gebruikers-avatar
Offline

Geregistreerd:19 Dec 2010 22:12
Berichten:65
Gewoon een gevalletje van zo'n bewijsdrang manager typetje die de boel wil opschudden en zijn stempel wil drukken, niets aan het handje..


Omhoog
 Profiel  
 

Re: Nieuwstopic Diergaarde Blijdorp
BerichtGeplaatst: 31 Dec 2017 17:24 
Laafs Dikkopje
Laafs Dikkopje
Gebruikers-avatar
Offline

Geregistreerd:02 Jul 2017 05:31
Berichten:149
De financiële situatie staat los van het bericht over het succesvolle jaar die vooral ingaat op dierennieuws, vernieuwingen en een hele kleine omzetstijging.

De financiële situatie is al jaren minder, eigenlijk sinds de subsidie is gedaald hoor je het regelmatig terug. In het verleden zijn hoge leningen afgesloten voor projecten die nog niet zijn afbetaald (Oceanium bijvoorbeeld) die drukken nog steeds op de kosten. In die goede oude hogere subsidietijd was de subsidie ongeveer even hoog als de leningen, die paar miljoen moet nu ook betaald worden door het park zelf.
Daarnaast duren de meeste projecten ook langer dan gepland waardoor de kosten ook stijgen, het geladaverblijf loopt al een jaar achter op de eerste planningen. Helaas is het maar 1 van de vele langeredurende projecten de afgelopen jaren....
Maar echt zorgen maken is niet echt nodig. Enkel hoop ik dat ze er wel iets van gaan leren voor de toekomst


Omhoog
 Profiel  
 

Re: Nieuwstopic Diergaarde Blijdorp
BerichtGeplaatst: 31 Dec 2017 18:34 
Laafs kikkertje
Laafs kikkertje
Gebruikers-avatar
Offline

Geregistreerd:03 Dec 2013 17:15
Berichten:897
Aah, ik had het idee dat Marc Damen het park in een redelijk goede situatie achter had gelaten, maar zo te horen valt dat dus tegen. Maar als de situatie al jaren zo is, waarom moet de huidige directeur dat dan nogmaals aankaarten? Daarmee veroorzaak je alleen maar meer onrust lijkt mij. Daarnaast kan hij wel zeggen dat hij de begroting realistischer gaat maken dan vorige jaren, maar die begroting maakt hij toch niet alleen en de rest van het management team is niet veranderd dus in hoeverre kan hij daar echt zijn stempel op drukken? Daarnaast wordt er gezegd dat er een aantal projecten on-hold gezet zijn, ik neem aan dat dit niet het gelada verblijf is maar eerder de vernieuwingen bij de flamingo's en in het oceanium?


Omhoog
 Profiel  
 

Re: Nieuwstopic Diergaarde Blijdorp
BerichtGeplaatst: 31 Dec 2017 18:42 
Laafs Dikkopje
Laafs Dikkopje
Gebruikers-avatar
Offline

Geregistreerd:05 Nov 2011 08:25
Berichten:237
Als dat bericht klopt, dan zou het jaarverslag van Blijdorp 1 grote gefraudeerde leugen zijn. Blijdorp heeft zelf aangegeven dat ze financieel sterker worden en volgens hun cijfers is het eigen vermogen al een paar jaar aan het stijgen. Als je er dan tegenover stelt dat de bronnen een mail zijn en twee medewerkers, ga ik erg aan de betrouwbaarheid van het artikel twijfelen.

Bovendien stonden er al meerdere fouten tussen, de reden van het vertrek van de oude directeur is open gecommuniceerd en het nieuwe apenverblijf heet geen "gelada". Een beetje meer verdieping in het onderwerp was wel op zijn plaats geweest.


Omhoog
 Profiel  
 

Re: Nieuwstopic Diergaarde Blijdorp
BerichtGeplaatst: 01 Jan 2018 19:21 
Laafsekikker-dril
Laafsekikker-dril
Gebruikers-avatar
Offline

Geregistreerd:08 Mei 2015 08:07
Berichten:72
Vandaag in blijdorp geweest en toch weer wat nieuwe dingen gezien.

In het congoverblijf zitten nu ook grijze muisvogels net zoals in de victoria serre.

In de cilindervormige volliere in taman indah zitten ook 2 bali spreuwen en volgens mij vrij jonge exemplaren.

In het verblijf van de steppeslurfhondjes zat een vogeltje dat veel weg had van een sharmalijster.

De tijgers zaten weer bij elkaar.

Er zijn minimaal 6 bananeneters in blijdorp waarvan 4 in het congo verblijf en 2 in de victoria serre.

Ondanks de preventieve maatregel vanwege de vogelgriep waren er op sommige plaatsen wel dranghekken geplaatst maar bij andere verblijven weer niet. De parelhoenders zaten bijvoorbeeld in de binnenvollieres in het congoverblijf terwijl de flamingo’s, pelikanen en de boomeenden in het moeras gedeelte gewoon vrij toegankelijk waren bijvoorbeeld.


Omhoog
 Profiel  
 

Re: Nieuwstopic Diergaarde Blijdorp
BerichtGeplaatst: 01 Jan 2018 20:31 
Laafs Dikkopje
Laafs Dikkopje
Gebruikers-avatar
Offline

Geregistreerd:06 Feb 2017 07:48
Berichten:110
schoenenreus schreef:
Vandaag in blijdorp geweest en toch weer wat nieuwe dingen gezien.

In het congoverblijf zitten nu ook grijze muisvogels net zoals in de victoria serre.

In de cilindervormige volliere in taman indah zitten ook 2 bali spreuwen en volgens mij vrij jonge exemplaren.

In het verblijf van de steppeslurfhondjes zat een vogeltje dat veel weg had van een sharmalijster.

De tijgers zaten weer bij elkaar.

Er zijn minimaal 6 bananeneters in blijdorp waarvan 4 in het congo verblijf en 2 in de victoria serre.

Ondanks de preventieve maatregel vanwege de vogelgriep waren er op sommige plaatsen wel dranghekken geplaatst maar bij andere verblijven weer niet. De parelhoenders zaten bijvoorbeeld in de binnenvollieres in het congoverblijf terwijl de flamingo’s, pelikanen en de boomeenden in het moeras gedeelte gewoon vrij toegankelijk waren bijvoorbeeld.


De steppeslurfhondjes zaten toen ik vorige week in Blijdorp was in een nieuw verblijf naast het binnenverblijf van de gorilla’s en in het oude verblijf zag ik ook de vogel zitten.

_________________
De natuur is het mooiste wat er is


Omhoog
 Profiel  
 

Re: Nieuwstopic Diergaarde Blijdorp
BerichtGeplaatst: 01 Jan 2018 20:32 
Laafsekikker-dril
Laafsekikker-dril
Gebruikers-avatar
Offline

Geregistreerd:08 Mei 2015 08:07
Berichten:72
er zouden 2 paartjes voor de schermen zitten in blijdorp waarvan inderdaad 1 bij de gorilla's.


Omhoog
 Profiel  
 

Re: Nieuwstopic Diergaarde Blijdorp
BerichtGeplaatst: 01 Jan 2018 20:34 
Laafs Dikkopje
Laafs Dikkopje
Gebruikers-avatar
Offline

Geregistreerd:06 Feb 2017 07:48
Berichten:110
schoenenreus schreef:
er zouden 2 paartjes voor de schermen zitten in blijdorp waarvan inderdaad 1 bij de gorilla's.


Aha vandaar :)

_________________
De natuur is het mooiste wat er is


Omhoog
 Profiel  
 

Re: Nieuwstopic Diergaarde Blijdorp
BerichtGeplaatst: 04 Jan 2018 19:42 
Laafs kikkertje
Laafs kikkertje
Gebruikers-avatar
Offline

Geregistreerd:03 Dec 2013 17:15
Berichten:897
Geladaverblijf en het gefaseerd vernieuwen van het Oceanium gaan voorlopig gewoon door, een vergaderzaal aan de bizonweide staat voorlopig on-hold:

Directeur Diergaarde Blijdorp minder somber over toekomst
Bron en meer:https://www.rijnmond.nl/nieuws/163219/Directeur-Diergaarde-Blijdorp-minder-somber-over-toekomstOmhoog
 Profiel  
 

Re: Nieuwstopic Diergaarde Blijdorp
BerichtGeplaatst: 04 Jan 2018 19:50 
Fictieve account
Fictieve account
Gebruikers-avatar
Offline

Geregistreerd:11 Nov 2010 22:22
Berichten:1843
Woonplaats: Het forum

(ZELDZAAM) ZWARTE NEUSHOORNJONG NAAR BUITEN:
2E GEBOORTE IN NEDERLAND

Afbeelding
Diergaarde Blijdorp/Rob Doolaard

Vandaag, donderdag 4 januari, liet het zwarte neushoornjong uit Diergaarde Blijdorp (geboren op 23 december 2017) zich voor het eerst officieel zien aan publiek en pers. Na een korte periode in de kraamstal achter de schermen, mocht zij het buitenverblijf verkennen onder toeziend oog van moeder Naima. Ze lieten eventjes op zich wachten maar maakten dit snel goed met een paar galoprondjes door het buitenverblijf. De komende periode is de kleine met haar moeder regelmatig buiten te zien, als het weer dit toelaat. Bij minder goed weer is zij via de webcambeelden te bewonderen in de kraamstal. Ook de speciale neushoornvlogs worden goed bekeken. Alleen op de dag van de bevalling is er al 85900 keer gekeken naar de beelden door fans over de hele wereld. Het neushoorntje heeft nog geen naam. Zodra de naam gekozen is, maken we die bekend.
In Nederland is slechts één keer eerder een zwarte neushoorn geboren: dat gebeurde in 1960 in Diergaarde Blijdorp. Zij werd Laura genoemd. Na 57 jaar is er dus weer in Blijdorp een zwarte neushoornjong geboren: een historisch moment.

2017: GOED JAAR VOOR DIERGAARDE BLIJDORP
In Diergaarde Blijdorp passeerden 1.459.731 bezoekers de toegangspoort. Een mooie eindscore omdat er in 2017 geen grote nieuwe (bouw)projecten zijn geopend. De Diergaarde boekte ook 4 % meer omzet dan in 2016. Net op de valreep werd er in 2017 een zwarte neushoorn geboren, een historisch moment. Op Valentijnsdag werd Indische neushoorn Karuna geboren en later in het jaar maar liefst twee okapi’s, Gerrit en Mboshi genoemd.

Het Oceanium werd verder gemoderniseerd en gericht op meer publieksbeleving en educatie. Na het kleurrijke koraalgebied kregen nu de Greenpeace-expo, de steurenhoek en de ijsschotsen naast de pinguïns een facelift. De olifanten kregen een nieuwe zandvloer in hun binnenverblijf dankzij een actie van de Vereniging Vrienden van Blijdorp.

Vooruitblik 2018
Wij zien 2018 vol vertrouwen tegemoet. In de loop van 2018 openen wij een nieuw verblijf voor gelada’s, een uit Ethiopië afkomstige expressieve apensoort. En we gaan verder met de ontwikkeling van het Oceanium. Dit project wordt mogelijk gemaakt door de Vereniging Vrienden van Blijdorp. Het omvat o.a. een natuurbehoudscentrum en ‘eilandhoppen’ waarbij het unieke dieren- en plantenleven op de eilanden Komodo, Madagaskar en Galapagos centraal staat. Blijdorp staat ook voor belangrijke uitdagingen: de komende jaren zal de financiering van het onderhoud en de restauratie van de 21 Rijksmonumenten, in het bijzonder de Rivièrahal, en het Oceanium veel aandacht opeisen. Per 1 augustus is Erik Zevenbergen als directeur van Diergaarde Blijdorp benoemd.Omhoog
 Profiel  
 

Re: Nieuwstopic Diergaarde Blijdorp
BerichtGeplaatst: 10 Jan 2018 11:10 
Laafs kikkertje
Laafs kikkertje
Gebruikers-avatar
Offline

Geregistreerd:04 Mei 2013 15:59
Berichten:443
De nieuwe directeur schijnt nogal geschrokken te zijn van de hele berichtgeving en opschudding rond de financiele situatie van DB en zegt nu dat e.e.a. teveel is aangedikt in de media.

Zondag weten we waarschijnlijk meer over een en ander (dan is namelijk de VvB nieuwjaarslezing).


Omhoog
 Profiel  
 

Re: Nieuwstopic Diergaarde Blijdorp
BerichtGeplaatst: 10 Jan 2018 17:32 
Laafsekikkers Admin
Laafsekikkers Admin
Gebruikers-avatar
Offline

Geregistreerd:11 Nov 2010 13:23
Berichten:12612
Een roofvogel die eind december ontsnapte uit Diergaarde Blijdorp is twintig kilometer verderop teruggevonden. Een vrouw uit Zoetermeer liet op social media weten dat ze een woestijnbuizerd bovenop haar volière zag zitten.

https://www.looopings.nl/weblog/9314/Di ... rmeer.html

_________________
Steeds weer onderweg enzo(o)!


Omhoog
 Profiel  
 

Re: Nieuwstopic Diergaarde Blijdorp
BerichtGeplaatst: 13 Jan 2018 16:29 
Laafs kikkertje
Laafs kikkertje
Gebruikers-avatar
Offline

Geregistreerd:24 Jul 2013 13:35
Berichten:693
schoenenreus schreef:
In het verblijf van de steppeslurfhondjes zat een vogeltje dat veel weg had van een sharmalijster.

Volgens Blijdorper Bende leven er sneeuwkaptapuiten. Tevens melden ze dat de wevervolière nieuwe bewoners heeft bijgekregen, namelijk geelkeelfrankolijnen.


Omhoog
 Profiel  
 

Re: Nieuwstopic Diergaarde Blijdorp
BerichtGeplaatst: 14 Jan 2018 19:08 
Laafs kikkertje
Laafs kikkertje
Gebruikers-avatar
Offline

Geregistreerd:20 Jul 2011 17:14
Berichten:361
De nieuwjaars lezing was erg intresand en de nieuwe directeur deed het super !

Er waren maar een paar nieuwtjes (helaas geen foto's dit werd vriendelijks gevraagt door Eric zevenbergen )

Natuur behoud centrum word waarschijnlijk in de herfst vakantie geopend , dit word betaald door de vrienden van blijdorp. 
Het 2e project het eiland hoppen zal ook dit jaar gestart worden maar zal in 2019 klaar zijn.
Wel zal waarschijnlijk het nieuwe doorloop verblijf voor ondermeer ringstaardmakis gebouwd worden (deze komt op de plaats van de manenwolven.
De rest van het eiland hoppen word een hele bouw klus met een flink oppervlakte (het huidge Galapagos binmen en buitenverblijf tot en met het gasveld voorbij de zee van cortez )
In de kas komen 3 eilanden madagascar, komodo en de Galapagos .

Gelada's hopende voor de zomer te openen, alleen nog overnetten en aankleden .
De 2e groep gelada's komen er ook al aan en zullen al gehuisvest worden in het nieuwe binnen verblijf .

Verder staan ook een horeca punt inplaats van de koedoekraam meteen geheel vernieuwd plein.
En een nieuw uitkijk punt bij de giraffe en zebra's , de oude kijk plek is aan vervanging toe.

_________________
Steun jij ook de Vrienden van Blijdorp waardoor jij hen helpt om nieuwe verblijven te Bouwen in Diergaarde Blijdorp, en meteen ook aan natuurbehoud projecten mee doet?

Kijk snel op http://www.vriendenvanblijdorp.nl en maak samen Blijdorp nog mooier!


Omhoog
 Profiel  
 

Berichten weergeven van de afgelopen:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 388 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 20  Volgende

Alle tijden zijn UTC + 1 uur


  Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
U mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
U mag uw berichten niet wijzigen in dit forum
U mag uw berichten niet verwijderen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar:  

Dit forum werkt op phpBB © 2000-heden door de phpBB Group
Forumthema door Gokin/ Webdesigner custom, geoptimaliseerd met Greensmilies. Vertaald door phpBBservice.nl.


Creative Commons Licentie


Laafsekikkers is een niet-commercieel forum, 'Voor' en 'Door' dieren(tuin)liefhebbers, welke met online publicaties informatie over dierentuinen deelt. Werk van Laafsekikkers is in licentie gegeven volgens een Creative Commons: Naamsvermelding, Niet Commercieel 2.0 Belgische licentie. Citaten van bronnen buiten de Laafsekikkers dienen steeds door de gebruikers zelf, op eigen verantwoordelijkheid, voorzien te worden van een correcte bronvermelding. De gebruikers zijn steeds allen zelf verantwoordelijk voor hun geplaatste posts op het forum. Meer regels/ informatie over het forum vind u terug in onze forumregels en in onze privacy-disclaimer.Lees er meer over