Welkom bij Laafsekikkers! (Welkom gasten)

In dit subforum staan onze uitgelichte reportage's alsook berichten aan de gasten van dit forum. Reageren in dit subforum is niet mogelijk. Na een (vrijblijvende) registratie kan u reageren op de andere delen van dit forum.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Laafsekikker
Fictieve account
Fictieve account
Berichten: 1923
Lid geworden op: november 11, 2010, 22:22
Favoriete dierentuin: Elke dierentuin
Abonnement dierentuin: Meerdere
Locatie: Het forum
Contacteer:

Welkom bij Laafsekikkers! (Welkom gasten)

Bericht door Laafsekikker » november 22, 2013, 16:53

Welkom bij de Laafsekikkers, welkom bij het forum!
welkom bij het grootste openbare Nederlandstalige dierentuinforum!
Afbeelding

De Laafsekikkers is een niet-commercieel initiatief welke in 2006 ontstaan is rondom de dierentuinwereld. Wij bieden een forumgemeenschap aan welke dierentuinliefhebbers van (onder andere) België en Nederland samenbrengt. Een intuïtief en gebruiksvriendelijk PHPbb forum wat er voor zorgt dat al deze liefhebbers hun passie over dierentuinen met elkaar kunnen delen in een open en vriendschappelijke sfeer.

De Laafsekikkers is niet alleen een dierentuinforum voor dieren(tuin)liefhebbers, maar is vooral een dierentuinforum door dieren(tuin)liefhebbers. Zonder al onze leden hadden we dit immers nooit kunnen verwezenlijken. Occasionele dierentuinliefhebbers zijn uiteraard meer dan welkom binnen onze forumgemeenschap, doch zijn velen van onze geregistreerde leden meer dan enkel maar occasionele dierentuinbezoekers, het zijn vaak doorgewinterde dierentuinliefhebbers welke soms zelfs meerdere dierentuinabonnementen op zak hebben. Hun soms unieke ervaringen en meningen zijn daarom niet zomaar de minste. Wat tevens aanleiding geeft toch op een totaal andere manier waarop een dierentuin kan bekeken worden.

Daarom bekijken we hier bij de Laafsekikkers de dierentuinen ook eens op een andere manier. We kijken verder dan het recreatieve karakter van de meeste dierentuinen, en nemen alles onder onze soms kritische loep. Nieuwe verblijven, uitbreidingsplannen, natuurbehoud en zelfs wetenschappelijk onderzoek. Alles wordt onderworpen aan onze vaak lovende, maar ook soms kritische blikken. Desondanks de soms zware kritische blikken van onze leden, houden we allemaal gepassioneerd van de dierentuin(wereld). De taloze kritieken vallen soms hard, maar dat is enkel maar omdat men hier graag het beste willen voor de vele dierentuinen en haar bewoners. Laaf hier dus werkelijk je dorst naar weetjes over dierentuinen.

De Laafsekikkers bieden een forum dat toegankelijk is voor alle dierentuinliefhebbers, zowel jong als oud. We nodigen u uit om eens een kijkje te nemen op het forum, en laten u met plezier deelnemen (na een vrijblijvende registratie) aan deze diverse discussies op het forum! :vriendjes:

Voor de geregistreerde leden biedt het forum hierboven nog enkele exclusieve zaken:

(Français) Laafsekikkers.be est un forum/communauté non-commercial par et pour des fanatiques des arcs/jardin zoologiques. Le focus de ce forum (crée en 2006) est axé sur le partage de nouvelles, faits et images des zoos (principalement les zoo de Belgique et des Pays-Bas). Les discussions sur le forum ce font en néerlandais.
(English) Laafsekikkers.be is a non-commericial forum-community by and for zoo-fanatics. The focus of this community (which started in 2006), is sharing news/ facts and pictures of zoos. The main focus lays within the zoos of Belgium and the Netherlands. The discussions on the forum are held in "Dutch".

Gebruikersavatar
Laafsekikker
Fictieve account
Fictieve account
Berichten: 1923
Lid geworden op: november 11, 2010, 22:22
Favoriete dierentuin: Elke dierentuin
Abonnement dierentuin: Meerdere
Locatie: Het forum
Contacteer:

Re: Welkom bij Laafsekikkers, welkom gasten van Laafsekikker

Bericht door Laafsekikker » juni 14, 2018, 17:52

Kwam je vanochtend problemen tegen bij het inloggen op het Laafsekikkers forum?
En heb je toevallig ook onze GDPR mail gemist of over het hoofd gezien in je mailbox?

Contacteer dan info@laafsekikkers.be om deze mail alsnog te krijgen, en om zo weer toegang tot je tijdelijk gedeactiveerd account te krijgen.
Zonder deze toestemming dienen we immers bepaalde rechten van de accounts weg te nemen, en deze uiteindelijk te verwijderen.

Maar geen paniek, als je reeds posts op je teller had staan bij het Laafsekikkers forum, dat staat je account veilig op je te wachten in onze 'koelkast'.
We zijn reeds met meer dan 100 actieve leden/ lezers op het forum welke hun account wensen te behouden.

Maar ook jij kan daar zeker nog bij! Contacteer ons snel voor meer informatie! :beestt:

Plaats reactie